Φροντίζουμε το κτήριο που ζεις ή εργάζεσαι σαν να ‘ναι δικό μας!

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού υψηλού επιπέδου σε όλο το νομό Χανίων. Με υπευθυνότητα, γνώση και διακριτικότητα τα έμπειρα συνεργεία καθαρισμών μας αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση ευρείας γκάμας υπηρεσιών καθαρισμού και συντήρησης καλύπτοντας κάθε ανάγκη της επιχείρησης ή της οικίας σας.

Όλοι εμείς στην εταιρεία, τόσο οι εργαζόμενοι στα συνεργεία καθαρισμού όσο και οι συνεργάτες και οι επόπτες μας, θέτουμε ως προτεραιότητα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας σε οποιαδήποτε υπηρεσία απαιτεί ο χώρος και το κτήριο σας.

Αρχικοί Καθαρισμοί

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του νεόδμητου ή ανακαινισμένου χώρου σας.

Καθαρισμοί Πολυκατοικιών

Έχοντας πλέον στο ενεργητικό μας εκατοντάδες καθαρισμούς πολυκατοικιών, εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση των διαμενόντων στον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας.

Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων

Φροντίζουμε να αποκτήσετε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας και σας απαλλάσσουμε από το φόρτο καθαριότητας του επαγγελματικού σας χώρου έτσι ώστε να επικεντρώνεστε αποκλειστικά στα δικά σας καθήκοντα.

Καθαρισμοί Τουριστικών Καταλυμάτων

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τον καθαρισμό της βίλας σας έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να μείνουν ικανοποιημένοι και εσείς να κερδίσετε θετικά σχόλια στις πλατφόρμες που έχετε καταχωρήσει το κατάλυμά σας.

 

Ζήτησε σήμερα την προσφορά μας για την πολυκατοικία σου.

Τηλέφωνο: +30 2821044111
Διεύθυνση: Σφακίων 2, Χανιά, Κρήτης
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 08:00 - 14:00